categories

cart

Cart is empty
You've not logged in

Sharamon, Shalila - Bodo J. Baginski : Rejtett energiák - A csakra-tan fényében

  • description
  • additional information
A legtöbb ember az anyagi világot tartja az egyetlen, racionális gondolkodással felfogható valóságnak. Azonban a szemmel látható világ mellett létezik az energiarendszerek, energetikai mozgások, formák és színek egy másik tartománya is.

Mindenki életében biztosan volt már olyan pillanat, amikor feltette magának ezeket a kérdéseket: "Ki vagyok én? Milyen erők működnek bennem? Milyen képességek rejlenek bennem? Hogyan tudnám ezeket a boldogság és az alkotás szolgálatába állítani?"

Egyik tudomány sem képes ezeket a kérdéseket összefoglalóan megválaszolni, mint a csakra-tan, vagyis az emberben rejlő engergiaközpontokkal foglalkozó tudomány. A csakra-tan mély, átfogó képet nyújt az emberi szervezetben "dolgozó" finom erőkről. Ez a könyv szemléletes és érthető módon bemutatja a csakrák hatásmechanizmusát és működését. Ha megértjük a csakrák feladatát és harmonikus működésük fontosságát, teljes kép rajzolódik ki előttünk önmagunkról, testi és lelki állapotunkról.

Ez a gyakorlati kézikönyv terápiák széles skáláját mutatja be a csakrák gyógyítására: a hang- és színterápiát, az aromaterápiát, a különböző jóga és meditációs technikákat. Ha megismerjük energiarendszerünket, és felfedezzük a bennük rejlő lehetőségeket, kiegyensúlyozott, teljes emberré válhatunk.
condition:
category: Books > Esoteric books >
category: Books > Esoteric books > Easten studies >
publisher: Édesvíz, 1998
item number / ISBN: 9789635282722
binding: paperback
pages: 265
language: Hungarian
Powered by Axio
Telefon:+36 1 317-50-23
E-mail:info@muzeumantikvarium.hu
Twitter
Twitter
Google+
Blogger
Pinterest
Youtube

cart

Cart is empty