kategóriák

kosár

üres a kosár
nincs bejelentkezve

Kaposy K. Ödön : Matróz voltam

2 500 Ft
  • leírás
  • további adatok
A szerző rajzaival.

Részben modern (javított) gerincű, félvászon kötésben.

Kedves Olvasóm!
Eddigi könyveimben - mint láttad - nem írtam előszavakat, gondoltam éppen elég lesz elolvasnod anélkül is firkálmányaimat. Meg aztán különben is az a véleményem, hogyha már ilyesmire vetemedik az ember, jobb minden bevezető nélkül fejest ugrani az eseményekbe. A papír is drága, meg aztán így még lehet némi reményem, hogy az ötödik oldal után - ha ugyan addig is kibírtad - nem vágod be a könyvet a szekrény alá.
Mivel azonban számtalanszor kérdezitek, hogy hogyan utazom, technikailag hogyan oldok meg egy ilyen utat és főleg honnan veszem a rengeteg pénzt hozzá - és még ennél is „diszkrétebb" kérdések tömege - elhatároztam, hogy elárulok egyet-mást „műhelytitkaimból".
Sajnos, már régen elmultak azok a régi jó idők, mikor az ember „kapásból" utazhatott. Azaz hirtelen gondolt egyet és már utazott is. Például ilyeneket mondott az ember a főszerkesztőjének egy langyos feketekávé mellett: „... hogy szaladjak le Kalkuttába... ? jó, reggel megyek!" Igen..., ezek szép idők voltak, lehet, hogy nem is voltak, csak a mesében. A hirtelen, ötletszerű utazás ma már olyan, akár egy muzeális tárgy. Bizony, ma jóelőre hozzá kell fognia az embernek a munkához, ha utazni akar. Hogy hetekkel előbb ... ? Na nem ... ilyen könnyen azért még nem mennek a dolgok.
állapot:
kategória: Könyv > Földrajz > Útleírás >
kategória: Könyv > Technika > Hajózás >
kategória: Könyv > Szépirodalom >
kiadó: Cserépfalvi, [1940 körül]
cikkszám / ISBN: 0058056
kötés: kötve/félvászon
oldalszám: 223
könyv nyelve: magyar
Powered by Axio
Twitter
Twitter
Google+
Blogger
Pinterest
Youtube

kosár

üres a kosár