kategóriák

kosár

üres a kosár
nincs bejelentkezve

Jamagucsi Szango : Kamikaze - Az isteni szél

2 000 Ft
  • leírás
  • további adatok
Sorozat: Szenzár história

A ​rettenetes világhódító, Kubiláj kán Japán megszállására készül. 1274-ben hatalmas flottával támadja meg Kjúsú szigetét. A negyvenezer megszálló katona újszerű stratégiája, a mongol íjak fölénye hamar visszavonulásra kényszeríti az alig hatezer japán harcost. Hiába a hősies ellenállás, minden elveszni látszik: az ellenség mélyen behatol a szárazföldre. Máig sem tudni, miért, a mongolok úgy döntenek, hogy visszavonulnak hajóikra, és ott töltik az éjszakát. Ekkor csap le rájuk a mindent elpusztító vihar: a kamikaze, az Istenek Szele. 1281-ben egy száznegyvenezer fős, egyesült mongol-koreai-kínai hadsereg minden idők legnagyobb hajóhadával indul el Japán felé. Mindenki tudja, ez lesz az az ütközet, amelyben hősök születnek…
Sikerül-e visszaverni a szigetekre törő ellenséget? Meg lehet-e akadályozni egy gyönyörű rókatündér cselszövéseit? Vajon ismét a pusztulás szélén álló ország segítségére sietnek az istenek?
Jamagucsi Szango legújabb történelmi kalandregényében – a nagysikerű Tokugava és a Szamurájok hajnala után – a mongol invázió heroikus küzdelmeibe nyerhetünk betekintést.
állapot:
kategória: Könyv > Szépirodalom > Próza >
kategória: Könyv > Bestseller > Történelmi kalandregény >
kiadó: Helikon, 2019
cikkszám / ISBN: 9789634792390
kötés: fűzve
oldalszám: 344
könyv nyelve: magyar
Powered by Axio
Twitter
Twitter
Google+
Blogger
Pinterest
Youtube

kosár

üres a kosár