kategóriák

kosár

üres a kosár
nincs bejelentkezve

Nagy Árpád : Igló és a Szlovák Paradicsom

  • leírás
  • további adatok
Túrakalauz

"A Szlovák Paradicsom idegenforgalmi és turisztikai szempontból a magyarok körében igen kedvelt. Népszerűségében közrejátszik, hogy hazánk területéről könnyen és rövid idő alatt elérhető, rendkívül látványos és változatos természeti adottságokkal rendelkezik. A területet 1988-ban nemzeti parkká nyilvánították, amelynek szépségét völgyszakadékok, vízesések, szurdokok, barlangok és egyéb mészkőképződmények teszik izgalmassá.
Ennek a területnek a közigazgatási, gazdasági és turisztikai központja, egyben a könyvben szereplő túrák ideális kiindulópontja Igló, amelynek történelme, kulturális élete, idegenforgalma is figyelemre méltó.
Túrakalauzunk fő célja a terület túraútvonalainak és városi látnivalóinak bemutatása, a lenyűgöző hegyvidék felfedezése, a turistacélpontok tervezhetőségének elősegítése. Könyvünkben a vidék részletes ismertetésén túl, a kirándulók, turisták számára a helyszíni tájékozódást segítő információkkal (síelési lehetőségek, címek, telefonszámok, szótárak stb.) kívánunk segítséget nyújtani.
Térképmelléklettel.
állapot:
kategória: Könyv > Földrajz > Útikönyv, Turistatérkép >
kiadó: Kornétás, 2015
cikkszám / ISBN: 9786155058523
kötés: kötve/papír
oldalszám: 183
könyv nyelve: magyar
Powered by Axio
Twitter
Twitter
Google+
Blogger
Pinterest
Youtube

kosár

üres a kosár